Careers

Medewerker Sales Support 32-36 uur

  • Role type
  • Direct, Flexible Hours, Permanent

  • Location/s
  • Utrecht

Job Description

Ben jij klantgericht en administratief sterk met een commerciële bril? Wil je meewerken aan het veilig laten rijden van treinen in Europa? Kom dan bij Ricardo het Sales Support team versterken.

Dit ga je doen vanuit ons moderne kantoor aan de Singel, op nog geen 5 minuten loopafstand vanaf Utrecht Centraal.

Het Sales Support team bestaat met jou erbij uit 4 personen. Het team kent een informele sfeer en er is ruimte voor ontwikkeling. Je werkt aan nationale- en internationale projecten die je faciliteert in het commerciële proces.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan verder. Je werkt nauw samen met onze sales account managers en technische consultants, waarbij je hen adviseert en proactief ondersteunt vanuit de klantvraag. Het administratief borgen van het commerciële proces is je prioriteit. Je bent accuraat, proactief en verantwoordelijk voor de correcte en tijdige afhandeling van onze leads, offertes en tenders. Hiervoor heb je regelmatig contact met onze consultants en klanten.

Je werkt in een open, informele organisatie waar flexibiliteit, uitdaging en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een ambitieuze organisatie met enthousiaste medewerkers waar veel ruimte is voor eigen initiatief.

Overigens werken wij natuurlijk ook gewoon deels vanuit huis en zetten wij ons in voor een gezonde werk/privé balans.

Ricardo Rail:
Slim en veilig openbaar vervoer in Nederland en in de rest van de wereld. Daar leveren de adviseurs en ingenieurs van Ricardo een waardevolle bijdrage aan. Wij geven technisch advies over allerlei aspecten van rollend materieel (treinen, trams, metro’s), over de infrastructuur én over de interactie daartussen. Wat ons daarbij uniek maakt is onze focus op de meest kritische en complexe technologieën.

Informatie:
Voor meer informatie kan je terecht bij Fabian Peek, via Fabian.peek@Ricardo.com