Ricardo: Project Management Ondersteuner 24 - 28 uur

Our Vacancies

Early careers

Project Management Ondersteuner 24 - 28 uur

 • Role type
 • Contract, Part time

 • Location/s
 • Utrecht

Job Description

Project Management Ondersteuner 24 - 28 uur

Ricardo Certification is door uitbreiding van werkzaamheden op zoek naar een project management ondersteuner. Wij zoeken een kandidaat die ervaring heeft met projecten in de techniek/consultancy in een internationale omgeving; iemand die een echte aanpakker is.

Als Project Management Ondersteuner werk je samen met verschillende projectmanagers en technische specialisten voor diverse projecten. Als ondersteuner schrijf je samen met de collega’s mee aan offertes voor de klant en bij opdracht, help je bij de bewaking van de projectplanning op het gebied van personeel, capaciteit en budget. Je kan zelfstandig kleinere projecten managen en naast een uitstekende administrateur, ben je ook regelmatig de rechterhand van de projectmanager of de technische expert en zorgt proactief voor de complete projectbeheersing. Hierbij kun je denken aan; notuleren, bewaken van de voortgang, afspraken najagen, risico’s herkennen en evalueren.

Tenslotte fungeer je regelmatig als aanspreekpunt voor de klant, projectteam en adviseer je opdrachtgevers en collega's omtrent de voortgang van het project en de realisatie hiervan.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • MBO+ of HBO werk – en denkniveau en je hebt ervaring in (ondersteuning van) projectmanagement, bij voorkeur binnen een technische of consultancy omgeving.
 • Ervaring met projectmatig werken en daarbij behorende processen
 • Ondernemende persoonlijkheid, gericht op het oplossen van problemen
 • Planmatig werken en dit zo organiseren dat de resultaten die gehaald moeten worden binnen de gestelde tijd en met de aanwezige middelen worden gerealiseerd
 • Je bent een echte teamplayer, ontzorgd de uitvoerende projectteams en bent resultaatgericht.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Enthousiast, energiek, nieuwsgierig, stressbestendig en ondernemend
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wij bieden:
We zijn groeiende en dagen je uit met ons mee te groeien. Je komt terecht in een inspirerende omgeving met collega-professionals. Je gaat werken voor een open, informele organisatie waar flexibiliteit, uitdaging en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een sterke organisatie met enthousiaste medewerkers en veel ruimte voor eigen initiatief.

Ricardo Certification:
Ricardo in Utrecht bestaat uit 170 professionals, die meestal hoogopgeleid zijn op technisch gebied. Ricardo Certification is een aparte en onafhankelijke B.V. en omvat alle werkzaamheden op het gebied van testen en certificeren. We zijn geaccrediteerd voor het uitvoeren van een breed scala aan specialistische toetsings- en certificeringswerkzaamheden. Zo zijn we o.a. verantwoordelijk voor onafhankelijke veiligheidsbeoordelingen en toetsen we treinen en spoor op internationale regelgeving.

Voor welke klanten je werkt:
In Nederland werken wij onder meer voor NS, ProRail, gemeentelijke vervoersbedrijven en verschillende overheden. In het buitenland behoren Siemens, Stadler, Bombardier, Alstom, DB en Infrabel tot onze klantenkring. Er zijn dus mogelijkheden om bij te dragen aan internationale projecten, ook buiten Europa.

Informatie:
Voor meer informatie kan je terecht bij onze recruiter, Fabian Peek via fabian.peek@ricardo.com