Our Vacancies

Early careers

Technisch projectleider infrastructuur

 • Role type
 • Permanent

 • Location
 • Utrecht

Job Description

Technisch projectleider infrastructuur

Binnen het team Infrastructuur ondersteunen wij klanten over optimaal gebruik en onderhoud van de infrastructuur. Onze ambitie is om aansprekende projecten in de infrastructuurwereld te doen, van beheer en onderhoudsadviezen voor opdrachtnemers tot en met overkoepelend en integraal advies voor de grote partijen en projecten in binnen- en buitenland.

Wat zijn de verantwoordelijkheden als Technisch projectleider infrastructuur?

Je zorgt ervoor dat jouw projecten binnen de gestelde kaders en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers verlopen. Je bent de verbindende en sturende factor tussen de projectteams en de opdrachtgever. Je vindt het leuk om in vele “kleine” projecten te werken waar je zowel adviseur, beheerder en controleur bent. De diversiteit aan projecten is zeer groot waarin je zowel met interne- als externe klanten samenwerkt.

De klanten zijn Prorail, Infrastructuur Aannemers en (lokale) overheden. Je zorgt dat de randvoorwaarden aanwezig zijn zodat je projectteam optimaal kan presteren. Je bent iemand die inspireert, luistert en beslissingen kan en durft te nemen. De projecten kunnen variëren van enkele tonnen tot een paar miljoen. Ze kunnen extern bij de klant worden uitgevoerd als interne en hebt meerdere projecten parallel lopen.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Hbo of WO-opleiding Elektrotechniek of hiermee vergelijkbare technische studie met meerjarige werkervaring op het gebied van elektrotechniek
 • Ervaring met tractie en energievoorziening
 • Werkervaring op het gebied van infrastructuur is een must
 • Je hebt tenminste vijf jaar werkervaring als projectleider
 • De term teamspeler is op jou van toepassing.
 • Enthousiasmerend en ‘hands-on’ mentaliteit;
 • Zelfstandig, resultaat- en klantgerichte werkwijze;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wij bieden:
We zijn groeiende en dagen je uit met ons mee te groeien. Je komt terecht in een inspirerende omgeving met collega-professionals. Je gaat werken voor een open, informele organisatie waar flexibiliteit, uitdaging en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een sterke organisatie met enthousiaste medewerkers en veel ruimte voor eigen initiatief.

Ricardo Rail:
Ricardo in Utrecht bestaat uit ’meer dan tweehonderd enthousiaste professionals, die meestal hoogopgeleid zijn op technisch gebied. Voor een brede klantenkring werk je met onze consultants en engineers aan allerlei interessante projecten. Natuurlijk ontmoet je ook de mensen van ons managementteam. Zij maken graag lunchafspraken om jou te leren kennen, en om meer te horen over jouw ideeën en ervaringen. Wil je op een ander moment iets met hen delen? Je zult merken dat in deze platte organisatie de deuren vaak open staan.

Informatie: Voor meer informatie kan je terecht bij onze recruiter, Fabian Peek via fabian.peek@ricardo.com